QUI SOM

Elena Oliver

Entusiasta, divertida, reflexiva, empàtica, dolça, indecisa, apassionada, creativa.

 

Li agrada fer coses diferents i trencar rutines, per això té mil passions! Ja sigui fer excursions per la muntanya, fer teatre, o preparar magdalenes. Com una col·leccionista de records, sempre busca una nova pel·lícula per veure, un nou menjar per tastar, o una nova experiència per viure.

 

Li encanta estar amb gent, ja sigui rient amb els amics o coneixent a algú; però no perquè estudii psicologia, sinó perquè ho passa molt bé!

 

Curiositat: Li agrada molt el món de la correcció ortogràfica i estilogràfica.

Trajectòria professional

 

Inicia la seva trajectòria a l'escola de música Amics de la Unió de Granollers amb dotze anys. Després de sis anys immersa de ple en el món coral, i també amb una formació bàsica de llenguatge musical, cant i piano, es va atrevir a fer el pas i cantar en solitari formant duet amb en Victor Aiza. Poc després va formar, conjuntament amb els altres membres, el grup vocal In Crescendo. Actualment, després d'haver guanyat el programa Oh Happy day! de TV3, el grup ja ha fet diverses gires i ha tret dos CD'S. Ara mateix presenten el seu nou espectacle, Ínfimit*.

 

*Més informació a www.increscendo.cat


Victor Aiza

Idealista, activista, independent, positiu, enèrgic, emprenedor, atent, aventurer, altruista.

 

Sempre busca la part bona de les coses i les persones…I sempre la troba! Potser per això gaudeix tan les activitats que fa.

 

Preocupat pel medi ambient, li agradaria dedicar una part de la seva vida a emprendre accions com a ecologista. De moment ja ha fet un voluntariat ambiental a Indonèsia, i està convençut de seguir viatjant en altres ocasions!

  Trajectòria professional:

  

Curiositat:  Des que l'ha descobert, li encanta el surf.

 


 

Trajectòria professional:

 

 

 Amb només tretze anys va formar, a l’institut, la banda de hard rock Fire N' Fuel, la qual va gravar la maqueta Playing with fire. Seguidament va formar part de la banda de punk rock del Vallès Social Collision, la qual va prendre rellevància a la comarca fins el 2014. Aquell mateix any s’obre a altres estils de música, entrant al Cor Jove de l’escola Amics de la Unió de Granollers i creant, quasi al mateix temps, el duet Elena Oliver & Victor Aiza, que ara es transforma en Llum d'Oli. Paral·lelament, en Victor és cantant i guitarrista de la banda Machine Ska Reggae Band, que  va ser creada el 2016.